Yükleniyor Etkinlikler
Bu etkinlik geçti.

Kahve Bahane diyerek sıcak bir muhabbet eşliğinde BURA’da buluşuyoruz.

Bu program serimizde farklı alanlarda çalışmalarını sürdüren mezun ve öğrencilerimizi buluşturarak güzel bir uhuvvet ortamı oluşturmayı amaçlıyoruz.

Dernek merkezimizde gerçekleşecek programlarımızda konuklarımızın öğrencilik günlerinden iş hayatına tecrübelerini dinleyecek ve birbirimizle vakit geçirme imkanı bulacağız.

21 Ekim Cuma akşamı ilk programımızda Genetik Uzmanı, nam-ı diğer @genetikci.anne Büşra T. Kazan’ı ağırlayacağız.

Boğaziçili tüm hanım arkadaşlarımız davetlidir.

*Program hanım katılımcılara yöneliktir.

*Kontenjanımız sınırlıdır, teyit vermeniz rica olunur.

Genetik Uzmanı Büşra T. Kazan, Moleküler Biyoloji ve Genetik eğitimi Boğaziçi Üniversitesi’nde tamamladı. Akabinde Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Proje Araştırmacısı olarak çalıştı ve eş zamanlı olarak başarı bursuyla Biyoteknoloji departmanında yüksek lisans yaptı. Araştırma konusu epigenetik faktörlerin genler üzerindeki etkisiydi. Günlük yaşantıyla tetiklenen genleri araştırarak epigenetik alanındaki uzmanlığını tamamladı. Uzmanlığı sonrasındaki annelik serüveni, hayatına yepyeni bakış açıları kazandırdı. Büşra T. Kazan şimdi özel bir şirkette Uzman Medikal Danışman olarak çalışmaktadır. Evli ve bir çocuk annesidir.

ETKİNLİĞE KATIL
Go to Top