Yükleniyor Etkinlikler
Bu etkinlik geçti.

İnsana Dair Okumalar Devam Ediyor!

Ayın Kitabı: Çocuklar Neden Farklı?

BURA Psikoloji Masası BUPAC’ın düzenlediği “İnsana Dair Okumalar” etkinliğine davetlisiniz! Bu seride, her ay birbirinden değerli kitapların tahlilini yapıyoruz. Bu yılın ikinci buluşmasında, 16 Şubat Cuma akşamı saat 21:00’da çevrimiçi olarak gerçekleştireceğimiz programımızda, İsmail Acarkan’a ait “Çocuklar Neden Farklı?” kitabını BUPAC Psikoloji Masası Başkanı Uzman Psikolojik Danışman Zeynep Doğru ile birlikte tahlil edeceğiz.

Enneagram mizaç modelini keşfedeceğimiz bu kitapta, farklı mizaçlardaki çocuklara sunulan ebeveyn rehberliğini öğreneceğiz. Etkinliğimiz aktif katılım ve paylaşımla ilerleyecektir, katılımcılarla kendi mizaçlarımız ve çocuklarımızın mizacı üzerine sohbet edeceğimiz keyifli ve öğretici bir ortamda buluşmayı umuyoruz. Paylaşım konuları sebebiyle tahlil etkinliğimiz annelere yönelik gerçekleşecektir.

Katılımcılarımızdan etkinlikten önce belirtilen kitabı okumuş olmaları önemlidir. Programa katılan herkesin, kitap tahlili etkinliğimize daha etkili bir şekilde katkı sağlaması açısından kitabı önceden incelemesi beklenmektedir.

Katılım ücreti öğrenciler için 50₺, mezunlar için ise 150₺’dir.

Her ay farklı bir oturum düzenlenecek ve duyurular ayrıca yapılacaktır. Almış olduğunuz biletler yalnızca bu etkinlik için geçerlidir.

Uzman Psikolojik Danışman Zeynep Doğru, Boğaziçi Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü’nde onur derecesiyle tamamladığı lisans eğitiminin ardından, İbn Haldun Üniversitesi PDR bölümünde tam burslu olarak gerçekleştirdiği yüksek lisans eğitimiyle uzmanlığını kazandı. 2013 senesinden itibaren gönüllü ve profesyonel olarak çeşitli derneklerde, okullarda ve kurumlarda psikolojik danışman olarak görev yaptı. Çocuk kitaplarının pedagojik değerlendirilmesi alanında yayıncılık sektöründe de çalışmış olup, psikolojik danışma alanında; pozitif psikoterapi, sanat terapisi ve çözüm odaklı terapi gibi eğitimler almıştır. Güncel olarak terapi eğitimleri almaya devam etmekte ve çalışmalarını çeşitli vakıf ve merkezler üzerinden gerçekleştirmektedir.

ETKİNLİĞE KATIL
Go to Top