Ramazan ayının güzelliğini yaşarken aynı zamanda yaşatabilmek amacıyla İyilikhane Çocuk Derneği ile ortak düzenlenen çalışma kapsamında onlarca çocuk bayramlıklarına kavuştu. 7 Haziran 2018 tarihinde gerçekleşen alışverişte BURA ve İyilikhane gönüllüleri beraberce çocuklara bayramlık aldılar.

İstanbul’da yaşayan yetim ve ihtiyaç sahibi çocukların bayram sabahına mutlu uyanabilmeleri ve huzurlu bir bayram geçirmeleri amacıyla düzenlenen etkinliğimiz 5 saat sürdü. Yaklaşık 200 çocuğa bayramlık alışverişi yapıldı. Belirli aralıklarla aileleriyle birlikte gelen çocuklarımıza birer gönüllü eşlik etti. Gönüllülerimiz çocuklara beğendikleri kıyafetleri denetme, beden bulma gibi konularda yardımcı oldu. Bu vesile ile hem çocuklar diledikleri bayramlığı seçme heyecanını yaşadı hem de gönüllülerimiz onların bu heyecanına ortak olarak onlarla vakit geçirdi. Bu etkinlik yalnızca gönüllülerimizin çocuklarla kaynaşmasına değil gönüllerimizin de kaynaşmasına vesile oldu.

Bayramlık etkinliğimize maddi ve manevi destek vererek çocuklara bu imkanı sağlayan bütün mezun ve öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür eder daha nice çocuğun bayram sevincine hep birlikte vesile olabilmeyi dileriz.

Paylaş!