BURA Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Fehmi Topal ve beraberindeki heyet, MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Hasan Fehmi Topal başkanlığındaki BURA heyetinde Disiplin Kurulu Üyeleri Ziya Bilici ve Mesut Karakoyunlu, BURA üyesi Aygün Karakaş ve Genel Koordinatör Burhan Bektaş yer alırken görüşmede MÜSİAD Genel Sekreteri Oğuz Özcan da hazır bulundu.

Öncelikle Abdurrahman Kaan’ı yeni görevinden dolayı tebrik eden Hasan Fehmi Topal, BURA’nın faaliyetleri hakkında bilgi verdi. MÜSİAD’ın gerçekleştirdiği etkinlikleri takdirle takip ettiklerini ifade eden Topal, gelecek dönemde de MÜSİAD’ın daha güçlü hale gelmesi temennisini dile getirdi.

Boğaziçi Üniversitesi’nin ve mezunlarının ülkemize sunduğu katkılardan bahseden Abdurrahman Kaan, ticaret ve sanayi sektörlerinde nitelikli ve yetişmiş iş gücüne olan ihtiyaca vurgu yaparken BURA’nın bu anlamda çok önemli bir role sahip olduğunu söyledi. Genç MÜSİAD’ın faaliyetlerinden de bahseden Kaan, ekonomimizin üniversite gençliğinin enerjik ve dinamik yapısından faydalanması gerektiğini ifade etti.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ile sona erdi.

Paylaş!