BURA olarak üniversite öğrencilerimizin her daim maddi ve manevi olarak yanlarında oluyor, ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Buna yönelik olarak kurulduğumuz 2003 senesinden bu yana burs faaliyetleri, eğitici nitelikte etkinlikler, mesleki rehberlik programları ve daha bir çok çalışma düzenlemiş bulunmaktayız.

Bu kapsamda, siz üyelerimizden gelen öneriler üzerine geçen sene evli öğrenci kardeşlerimiz için de bir burs fonu oluşturduk. Diğer öğrenci burslarından farklı olarak 8 değil 12 ay boyunca verilen “Evli Öğrenci Bursu”; üniversite yıllarındayken evlenen Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin eğitim hayatına katkı sunmayı hedeflemekte.

Siz de “Evli Öğrenci Bursu” fonuna katkıda bulunmak, öğrenci arkadaşlarımıza destek vermek isterseniz bizimle irtibata geçebilirsiniz. Yapacağınız katkılar bu sene burs verilen öğrencilerin yaz döneminde de burs alması için kullanılacaktır.

Ayrıca 2018-2019 eğitim döneminde yapılacak burs faaliyetlerine katkı verebileceğiniz miktarı taahhüt ederek şimdiden önümüzdeki senenin planlaması için yardımcı olabilirsiniz.

Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Paylaş!