Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Kuruluş Yemeği için bu yıl 19 Ekim Cumartesi günü bir araya geldik. Fatih Kömür Lokantasında düzenlenen yemeğimizde bugüne kadar derneğimizin yönetiminde yer almış, derneğimiz çalışmalarında aktif rol oynayan birçok davetli katılım gösterdi.

Kuruluş yemeği ardından BURA Derneği YK Başkanı Fehim Paluluoğlu selamlama konuşmalarını gerçekleştirdi. Hayırda buluşmak, hayırlı işler yapmak için oluşan bu networkün önemini belirten Paluluoğlu, nice hayırlı işlerde bulunma temennisiyle sözlerini tamamladı. Daha sonra BURA Derneği Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan konuşmalarını gerçekleştirdi.  Kavakçı konuşmalarında birlik ve beraberlik vurgusu yaparken millete karşı sorumluluklarımızdan ve bunları yerine getirmenin öneminden bahsetti. Son olarak ise Yüksek İstişare Kurulu Başkanımız Murat Yalçıntaş konuşmalarını gerçekleştirdi. Yalçıntaş oluşan bu birlik ve beraberliğe atıfta bulunarak “İyi ki bu derneği kurmuşsunuz” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından derneğin faaliyetlerine katkıda bulunan farklı dönemlerde yönetimlerde yer almış kişilerden kısa konuşmalar dinledik.

Çay ve muhabbet eşliğinde bir süre daha devam eden programımız kısa bir vedalaşma faslı ardından sona erdi. Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan ve bugüne kadar derneğimize emekleri bulunan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz.

İyi ki bu derneği kurmuşsunuz!

Paylaş!